Vacaturegegevens;

Het betreft een vacature bij een groothandel in horeca benodigdheden op het gebied van Food en Non Food.
Het is een middenklein bedrijf in de Spaanse Polder.

Werkzaamheden;

Ontvangen goederen in het magazijn in stellingen zetten. Wegwerken van verpakkingsmaterialen. Klaarzetten en inpakken van de bestellingen en maken voor transport. Magazijn schoon en op orde houden.Secuur kunnen werken. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Proefplaatsing met behoud van uitkering wordt per kandidaat besproken.

Max 40 uur per week
Ma t/m Vr
Rijbewijs is geen must
Bereikbaarheid OV

Het is een klein bedrijf waar het goed opnemen van de bestelling en het klaar zetten ervan heel belangrijks is anders moet een chauffeur extra ritten maken om de goederen correct af te leveren. Je werkt met bestelbonnen / pakbonnen.

Verder is een verzorgd uiterlijk een must en wordt er van jou verwacht dat je netjes met
de klanten om gaat.

Voor overige vragen en informatie :

Arnold Brinkman
Jobcoach
T 06 4142 8979
E abrinkman@friswerkt.nl

Meld je aan !

Wees snel voor een frisse start!