We weten hoe ingrijpend veranderingen in de loopbaan van cliënten kunnen zijn. Het brengt spanning met zich mee, die invloed kan hebben op de gezondheid en de omgeving (zoals bijvoorbeeld op het gezin) van cliënten. We zorgen er daarom voor dat de veranderingen die plaatsvinden een positief effect hebben op de verdere loopbaan van cliënten en zorgen ervoor dat deze veranderingen voor de lange termijn zijn.
We ondersteunen onze cliënten tevens op gebied van maatschappelijke zorgopvoedingsondersteuning, schuldhulpverlening, schuldbemiddeling en reclassering. We ondersteunen onze cliënten daar waar nodig, ook wanneer er reeds passend werk gevonden is.

Job-coaching UWV cliënten
Friswerkt zorgt dat u op een goede manier werkt. Onze coaches maken een begeleidingsprogramma dat is afgestemd op jouw wensen en wij begeleiden je op de werkvloer. Aan het eind van het programma kun je het werk zelfstandig uitvoeren en is de job-coach bereikbaar wanneer daar behoefte aan is.

Wanneer krijg ik job-coaching?
Als het UWV heeft vastgesteld dat er sprake is van een ziekte of handicap die jou belemmert bij je werk, dan kun je een job-coach krijgen.
Een job-coach van Friswerkt weet wanneer jij recht hebt op job-coaching en kan jouw begeleiden bij de aanvraag. Neem contact op met Friswerkt voor een kosteloos oriënterend gesprek.

Wat doet een job-coach van Friswerkt?
Wij maken samen met jou een coaching-programma en begeleiden je op de werkvloer.

Afhankelijk van uw situatie kijken we bijvoorbeeld naar:

  • Het vergroten van je mogelijkheden op het werk;
  • Leren omgaan met leidinggevende / collega’s;
  • Het verdelen van je energie.